dilluns, 3 de setembre del 2012

Reunió de la FAMPA de Santa Coloma

El proper dijous 6 de setembre a les 18 h. hi ha reunió de la Federació d'AMPAs de Santa Coloma de Gramenet, a la plaça de la vila, al bar Lalola.

Al llarg dels cursos, l'Agrupació d'AMPAs es reunia periódicament. A partir d'ara, un cop constituïda la Federació, mantindrem aquestes reunions, i la del 6 de setembre és la primera de curs i on parlarem de temes relacionats amb l'inici de curs, entre d'altres.
No és una concentració, ni una protesta, és una reunió ordinària de la Federació d'AMPAs.

Les reunions normalment es fan a les escoles de la ciutat, però com que durant l'estiu estaven tancades, ens hem estat reunint al bar Lalola. Un cop comenci el curs, les reunions tornaran a fer-se al seu lloc, l'escola (al terme de cada reunió es designa quina serà l'escola on es celebrarà la següent reunió).

A part de les AMPAs ja federades, estan convidades totes les AMPAs de la ciutat, tant a la reunió com a formar part de la Federació d'AMPAs de Santa Coloma de Gramenet. Si voleu incloure algun punt en l'ordre del dia, federades o no, ens podeu enviar un correu electrònic i ens ho dieu.

Més informació: fampasgramenet@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada