divendres, 27 de març de 2015

Sobre el tancament (anul.lat) d'aules

Benvolgudes famílies,

ahir vam conèixer a través del tuiter i del facebook de l'alcaldessa de Gramenet que no es tancarien grups a l'escola Les Palmeres ni al Sagrada Família. A través d'aquests dos mitjans, li vam demanar per l'escola Gaudí, i ens va respondre que estiguessin tranquils i que es mantenien els grups, que hi ha prou oferta.


El coneixement sobre la notícia d'ahir el tenim únicament mitjançant les xarxes socials, no s'han ni ens  hem posat en contacte amb ningú de l'Ajuntament encara per manca de temps pel què fa a nosaltres.

Des de la Federació d'AMPAs de Gramenet, i davant la notícia positiva que no es tanca finalment cap grup de P3 a la nostra ciutat, ens alegrem i esperem que sigui aquest un primer pas cap a la defensa d'una Escola Pública i de Qualitat.
No permetem que es tanqui cap grup, però ni aquest curs ni cap altre, i la nostra lluita continua sent la baixada de la ràtio a les aules. Durant molts anys, totes les nostres escoles s'han adaptat al creixement demogràfic i han hagut d'assumir "bolets" amb el trasbals que això comporta.

El No al tancament a les línies i grups a les escoles publiques, i la baixada de les ràtio, és una lluita conjunta, de tota la comunitat educativa, amb el suport clar i explícit dels nostres representants polítics.

Necessitem aquest compromís perquè és el futur de les nostres filles i fills el què està en joc.

Us convidem i recordem que el proper 7 d'abril hi ha Ple a l'Ajuntament de Gramenet i FAMPAs, amb Assemblea Groga Gramenet, presenta tres mocions:

-No al tancament d'aules de P3
-Per la laïcitat a les escoles
-Declaració de Gramenet com a Vila Groga

De moment i degut a les mobilitzacions i a la demanda no prevista per l'Ajuntament es poden mantenir els grups, però la lluita continua perquè no torni a passar, ni aquí ni enlloc, ni aquest curs ni cap altre.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada