divendres, 30 d’agost del 2013

Aquesta tarda la Marxa per l'Educació arriba a Santa Coloma

L’Assemblea Groga (punt de trobada de col·lectius en defensa per una educació pública i de qualitat, des de bressol a universitat) ha organitzat la primera Marxa per l’Educació que s'està realizant en aquests dies (per a més informació visiteu el seu espai web: http://assembleagroga.info/marxa/).

La marxa té una durada de vuit dies i set nits i va començar el passat 24 d'agost a Ribes de Freser. La marxa no ha deixat de sumar més i més caminants reivindicant una educació pública, en català, laica, inclusiva, crítica, antipatriarcal i de qualitat. 

Aquesta tarda la marxa arriba a Sta. Coloma de Gramenet per això us convidem a tots i totes a rebre-la com es mereix i us esperem a les 18 hores al carrer de Víctor Hugo (davant l'Institut Puig Castellar) amb les companyes de les Festes Alternatives de la ciutat abans de seguir cap a Badalona on acabarem la penúltima etapa (19 h).

Demà dissabte es farà la vuitena i darrera etapa: 
- 10.00 h: plaça de la Vila de Badalona
- 11.00 h: estació de Fabra i Puig
- 12.30 h: Hospital del Mar
- 13.30h: Plaça Espanya, davant de l'IMEB
- 19.00h: acte final amb la participació de diferents lluites a les Festes Alternatives de Sants al Parc de l'Espanya Industrial. 
La lluita educa! Eduquem-nos lluitant!


Tots els comentaris són benvinguts però no han de faltar al respecte ni ofendre ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada