dissabte, 26 de gener del 2013

Agenda Cap de Setmana

Les companyes i companys de Les Palmeres fan una agenda de cap de setmana que volem compartir amb vosaltres:

Documental ‘Hammada’
Avui divendres 25 (19.00 h) es projectarà el documental sobre la realitat que viuen els refugiats sahrauís en els campaments de l’Hammada de Tinduf (Argèlia). Lloc: CRJ Mas Fonollar. Entrada lliure.
Música coral a l'Auditori
Cap de setmana dedicat a la música coral. Avui, dia 25 (21.00), el Cor de Cambra del Palau, dirigit per Josep Vila, oferirà el recital Tres colors mediterranis (preu: 6 €). Els dies 26 (21.00) i 27 (19.00) serà el torn de l’Escola Municipal de Música, amb l’opereta Katiuska. Els professors César Puente i Ma. Luz Martínez dirigiran els seus alumnes ajudats pel Cor Jove i per membres de la Coral de la Passió d’Esparraguera. Entrada per a aquest concert és lliure. Lloc: Auditori Can roig I Torras.
Fem d’íbers
Demà dissabte 26 (18.00 h) hi haurà un taller en què tindreu l’oportunitat de practicar amb alguns invents ibèrics, com el molí de rotació, el torn de ceramista, l’alfabet ibèric o l’encunyació de moneda. Lloc: Museu Torre Balldovina. Entrada lliure (sense reserva prèvia).
Documental i debat sobre l’estat actual de l’educació
Dissabte 26 (19.00 h) es projectarà un documental sobre el sistema educatiu a Finlandia (emès al programa Singulars) i després s’obrirà un debat. Lloc: Associació de Veïns Riu Nord, C. Safaretjos, 1-3.
Visita als escenaris del Quitxot (barri Gòtic)
Els darrers capítols de la segona part del Quixot, obra cabdal de la literatura universal, succeeixen a Barcelona. Cervantes fa que Don Quixot conegui el mar i la ciutat on té lloc la seva darrera batalla amb el cavaller Blanca Luna. Visitarem alguns dels escenaris on s’ambienta la novel·la i en llegirem alguns fragments, en un recorregut pel barri Gòtic de Barcelona. Activitat organitzada per l’Associació Amics del Museu. Preu activitat (no inclou l’import del transport públic): 10 € socis / 12 € no socis. Més informació
I la setmana vinent...

L’hora del conte
Dilluns 28 (18.00 h) hi haurà una nova edició a càrrec del Grup de Danses Tradicionals i els Grallers. Lloc: Biblioteca Central.
Taller de Fisher Tip
Dijous 31(18.00 h) hi haurà un taller de manualitats a càrrec de Chone Orellana. Lloc:Biblioteca Central. Cal inscripció prèvia: 934 661 551 / b.sta.colomag.c@diba.cat
Teatre amateur
Els dies 2 (20.00 h) i 3 de febrer (18.00 h), el Grup Escènic La Colmena representarà l’obra Sé infiel y no mires con quién. Lloc: Teatre Sagarra. Venda anticipada: el dia 1 (d’11.00 a 13.00 hores), als locals de La Colmena: plaça de la Vila, 13, i a la taquilla del teatre 2 hores abans de la funció. Preu entrada: 5 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada