dimecres, 30 de gener del 2013

Menjador social de l'Ateneu Julia Romera



Benvolgudes famílies,

us enrecordeu la campanya que al mes de desembre vam fer en col.laboració amb l'Ateneu Julia Romera de recollida d'aliments?

I la reivindicació que hi hagi un menjador social a Santa Coloma per les famílies que ho necessiten?

Des de l'Ateneu es va demanar la setmana passada una reunió amb Raül Moreno, dels Serveis Socials de l'Ajuntament, per parlar del menjador social i se'ls va donar pel 14 de febrer.

Però aquest dilluns 28 de gener, quan més d'una vintena d'usuaris estaven menjant a l'Ateneu, es va presentar una inspectora de la Generalitat arrel d'una denúncia que va assegurar en repetides ocasions venia de l'Ajuntament en el sentit que aquest menjador complia totes les irregularitats possibles a nivell legal i sanitari.

Des de la Federació d'AMPAs adrecem una Carta Oberta a la Núria Parlon, on demanem que s'obri un menjador a la nostra ciutat, és molt necessari. I tenim un espai molt relacionat amb les famílies com és l'antiga escola Sant Just.

Aquest divendres 1 de febrer a les 18:30 h. hi ha una concentració a la plaça de la Vil.la per reivindicar aquest menjador, donat que l'Ateneu té una reunió amb el Raül Moreno per parlar d'aquest tema.
Us demanem tot el vostre suport perquè és un tema que afecta a moltes persones, i en qualsevol moment una d'aquestes persones podem ser nosaltres.

Us deixem un video de l'assemblea d'urgència que es va fer ahir.

http://youtu.be/j1SRsajTcps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada