dijous, 23 de maig del 2013

Recollida d'aliments

Des de l'Ajuntament ens arriba aquesta proposta:

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet desenvolupa el Programa Municipal d’Aliments Solidaris que gestiona, en col·laboració amb Creu Roja Barcelonès Nord. Des d'aquest programa s’atenen a 2400 persones (665 famílies) de Santa Coloma de Gramenet a proposta dels equips municipals de serveis socials. Quinzenalment, un equip de voluntaris fa el lliurament d’un lot de productes alimentaris amb l’objectiu de pal·liar situacions d’urgència social.

Actualment, els lots d'aliments que es distribueixen es basen, principalment, en productes rebuts des dels Fons de la Unió Europea i de la Fundació Banc d’Aliments.
Ens adrecem a vosaltres per a demanar-vos la vostra participació fent una recollida selectiva d’aliments al vostre centre escolar. Necessitaríem que es contribuís preferentment amb llet i galetes per tal de complementar els lots de que disposem i que siguin el més variats possibles.
Aquesta campanya s’iniciarà el proper dia 27 de maig i acabarà el dia 7 de juny.

Així mateix, si volguéssiu vincular la recollida d'aliments a algun tipus d’activitat de sensibilització, xerrada o taller, poseu-vos en contacte amb nosaltres i ho farem possible.

Si esteu interessats en col·laborar en aquesta campanya per ajudar a les persones més vulnerables, si us plau, poseu-vos en contacte amb l’Oficina de Gestió de Prestacions Socials per tal de poder assessorar-vos sobre el tipus d’aliments sol·licitats, gestionar la recepció dels aliments recollits al vostre centre escolar i la retirada de tots els aliments recaptats.

El servei referent de la campanya és
Oficina de Gestió de Prestacions Socials
JM Rodríguez
Mòbil: 660.98.77.14

Gràcies per la vostra atenció i una cordial salutació,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada