dimecres, 22 de maig del 2013

Vaga del sector del Lleure


Us informem que s’ha convocat per al proper dijous 23 de maig una vaga en aquells sectors que veuen perillar el seu conveni col·lectiu.
Concretament es preveu la mobilització de treballadors i treballadores afectades pel conveni de lleure educatiu i sociocultural, ja que el 8 de juliol finalitzarà el termini per a la seva renovació.
Per aquest motiu, tot seguit us adjuntem l’esborrany de serveis mínims que ja està penjat al web de Departament d’Empresa i Ocupació i que, segons ens han informat, serà publicat demà al DOGC. En aquest esborrany no es diu res sobre els serveis mínims per a les activitats extraescolars i serveis de menjador dels centres docents públics. Però, en canvi, sí que estableix els serveis mínims dels centres docents privats no universitaris i llars d’infants. L’article 1.12 d’aquest decret estableix com a servei mínim per garantir la seguretat en l’horari de menjador: un terç del personal.
Us adjuntem l’enllaç perquè pugueu consultar l’esborrany sobre els serveis mínims.
http://www20.gencat.cat/docs/empresaiocupacio/07%20-%20Relacions%20laborals/Documents/Vagues%20i%20conflictes/Arxius/VAGA%20GENERAL%2020130523%20cat.pdf



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada