dimarts, 19 de febrer del 2013

DIJOUS #28F VAGA d'ESTUDIANTS



11.30h. a la Plaça de la Vila (Gramenet)

La convocatòria d’aquesta vaga és una resposta directa a la nova Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat a l’Ensenyament (LOMQE), més coneguda com a llei Wert, que representa una ofensiva contra la Educació Pública en la línia de la privatització, la mercantilització, la segregació classista i sexista, la supressió del model d’immersió lingüística i l’adoctrinament ideològic.

Aquesta reforma es suma a les greus retallades que esta patint l’educació pública: una reducció notable del pressupost dels centres públics, acomiadament de personal, massificació de les aules, manca de recursos materials, etc.

També serveix per mostrar la nostra disconformitat amb el model d’Universitat Pública que es projecta en el pla d’universitats Estratègia Universitat 2015, que aprofundeix en la mercantilització de l’ensenyament iniciada amb el Pla Bolonya.

La manifestació unitària es celebrarà el dia 28 de febrer a les 12.30 h. a la Plaça Universitat (Barcelona). A Santa Coloma de Gramenet, l’Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs convoca a tots els estudiants de la ciutat a les 11.30 h. a la Placa de la Vila, per anar tots junts

Per convocar la vaga al teu Institut fes arribar aquest document a la direcció del centre tan aviat com et sigui possible:

http://esberlagramenet.files.wordpress.com/2013/02/convocatc3b2ria-de-vaga.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada