divendres, 8 de febrer del 2013

Menjador Social

Sobre el Menjador Social que des de fa anys reclama l'Ateneu Popular Julia Romera i amb el qual la FAMPAs ha participat perquè implica a famílies de la ciutat i les nostres escoles, us copiem les impressions que han donat després de la reunió que van mantenir amb en Raül Moreno ahir dijous 7 de febrer:

"Anit vam tenir una reunió a l'Ajuntament amb el tinent d'alcalde de Serveis Socials, Raül Moreno, i la directora d'àrea, Núria Fustier. Els vam presentar com pensem que ha de ser un menjador municipal en condicions: gratuït, que ofereixi dinars i sopars cada dia de l'any, que hi pugui accedir tothom que ho necessiti, bé sigui perquè no té cap ingrés o té ingressos insuficients (pensions no contributives, rendes d'inserció...), que se'n faci prou publicitat i els criteris d'admissió i procediments siguin també públics, etc.
Deixant de banda totes les tergiversacions i mentides que, al nostre entendre, estan dient i publicant aquests dies, i cenyint-nos només a la reunió, la impressió és que va ser positiva, tot i que hem d'esperar que comencin a aplicar a la pràctica algunes de les coses que vam parlar. Seguim!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada