dilluns, 18 de febrer de 2013

Escoles en lluita

Els últims dies moltes escoles de Catalunya s'han vist sorpreses pel tancament de línies, per la confirmació que l'edifici que els havien de construïr no es farà...

A Santa Coloma tenim a l'escola Santa Coloma en barracons i amb un futur incert en quant al seu edifici definitiu i la probabilitat d'oferir una línia, o les obres del Serra de Marina que sembla que trigaran en realitzar-se, i l'escola Riera Alta que s'està construïnt i s'espera que pel setembre de 2013 estigui enllestida.

 En aquest sentit us informem


AQUESTA TARDA: 16:45 TOTHOM A L'ESCOLA C. Santa Anna, 65 08290 Cerdanyola del Vallès A LES 17:30 CONCENTRACIÓ A L'AJUNTAMENT

20F 10:00 MANIFESTACIÓ SERVEIS TERRITORIALS BCN

Dimecres10h via augusta202 #rigaudimissió #sosxarau tanqueu els vostres despatxos plens de corruptes, les escoles no es toquen! 


.

.

El bloc de l'AMPA del Xarau: no deixeu de mirar-lo!


el país

Rigau cerrará una escuela en Tona y baraja la clausura de otra en Cerdanyola

SIGNATURES ONLINE

Consellera d'Educació de la Generalitat de Catalunya: No al cierre de E.I. 3 de l'Escola Xarau de Cerdanyola V. curso 2.013-14Afegim la situació de l'escola Els Aïguerols a Santa Perpétua, que se'ls ha comunicat que no se'ls construïrà l'edifici, i de l'escola Vilamagore a Sant Pere de Vilamajor, que perilla la seva continuïtat.

En totes aquestes escoles el què es posa de manifest és l'interès que posen els que governen en una Educació Pública i de Qualitat, i sobretot no pensen en les nostres nenes i nens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada