divendres, 8 de febrer del 2013

Obres Escola Serra de Marina

Sembla ser que les obres d'ampliació i reparació del pati de l'escola Serra Marina s'endarrereixen i tenen problemes per tirar endavant.
Aquesta setmana s'han reunit amb l'Ajuntament i els han dit que la intenció és fer l'obra però no poden posar terminis. Amb el pati de la part de dalt passa el mateix: s'ha d'arreglar però no es sap ben bé quan.

Aquestes coses poden semblar capricis però ara se'ls ha complicat la cosa quan s'ha fet una consulta des del Serra de Marina sobre l'aforament permès al pati que tenen operatiu i la normativa al voltant de la celebració de festes, i des de la Generalitat se'ls ha informat que no  poden estar la totalitat d'alumnes al pati, amb la qual cosa s'anul.la la festa de carnestoltes de l'AMPA per incompliment de la normativa  i es parteix en dues les actuacions de les nenes i nens.
Si les obres estiguessin fetes aquest problema es solucionaria donat que tindrien més espai i les sortides d'emergència corresponents.

Des d'aquí demanem coherència al Departament d'Ensenyament, perquè si apliquem la normativa poques escoles farien avui la Rua de Carnestoltes, i es podria ser sensible a un tema com el de l'incompliment de realització de les obres a l'escola, perquè o es fa la vista grossa seguint el reglament des de principi i a tothom, o es parla amb la comunitat educativa com solucionar aquest tipus de problemes.

1 comentari:

  1. El que no es pot permetre, es que ens estiguin dient que no tenim aforament suficient i al setembre entrin 25 nens/es mes. Es hora de que començen a actuar perque s'agilitzin les obres!!!! Departament d'Ensenyament, coherencia, sis plau!!!!!

    ResponElimina