divendres, 7 de desembre del 2012

Estatuts de la Federació

Arran de comentaris  de mares/pares de l'escola concertada, que mai s'han posat en contacte amb nosaltres des què existeix la FAMPAs (abans agrupació) fa ja uns quants anys.... Ni per ajudar-nos entre famílies, ni per lluitar per l'educació pública, ni per participar en cap projecte... I que ara consideren que se'ls menysté per la FAMPAs perquè no els donem el carnet...

L'únic contacte amb una AMPA concertada va ser un correu que vam rebre el 27 de novembre (la presentació del carnet va ser l'1 de desembre" dient:
 "Buenos dias,

Me pongo en contacto con ustedes desde el ampa xxxxx para que nos informen en que consite pertencer a la federación,"
(la frase acabava amb una coma, no és que haguem tallat el correu),

al qual es va contestar el 28 de novembre:
"Bona tarda, en primer lloc, ens agradaria explicar-vos que la federació, es una entitat que neix a partir de la agrupació d'A.M.P.As de Santa Coloma de Gramenet, que ja portava funcionant des de fa vuit anys. Els nostres objectius sempre han estat vetllar per els interessos i poder compartir problemes de vegades comuns i d' altres vegades individuals de cada centre d' educació pública de la nostra ciutat. Ara ja som una entitat legalment constituida, i està formada per les A.M.P.As de setze escoles públiques entre primària i secundària. La nostra intenció, és continuar fent projectes vinculats a la educació i sobre tot a les famílies. En aquets moments, no podem contemplar la possibilitat de que es federin escoles concertades,simplement, per la diferència de la gestió que tenen respecta a l'escola pública. Les A.M.P.As de l' escola pública tenim uns interessos comuns que les famílies de l'escola concertada no comparteixan. A llavors trobem complicada la convivència dins de la federació perque no treballem en una mateixa direcció. Creiem que és una qüestió de coherència que espero que enteneu.
No tenim res en contra, simplement son maneres diferents de funcionar. De totes maneres estem a la vostra disposició per tot alló que poguem col.laborar, dubtes que os poguem resoldre."

Llegiu els estatuts: sóm una Federació d'AMPAs d'escoles públiques. Si les escoles concertades volen tenir un carnet, només heu de fer una Federació d'AMPAs d'escoles concertades i treballar com hem fet nosaltres per tenir-lo.

La resta són ganes de crear polèmica i faltar a la veritat.

https://docs.google.com/open?id=0B63uX1xsHiQzT0tIcG4xdW5qR3c

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada