dilluns, 3 de desembre del 2012

Premi al Casal del Mestre de Santa Coloma de Gramenet

Bona tarda,

ens ha arribat aquesta notícia que ens ha alegrat molt i volem felicitar al Casal del Mestre per la seva feina tots aquests anys!

"Cada dos anys el Consorci per a la Normalització Lingüística L’Heura convoca el guardó Salvador cabré, un premi que té com a objectiu fer un reconeixement a les persones, entitats, establiments, empreses o col·lectius que han contribuït a impulsar la llengua catalana en aquesta ciutat.

Enguany se celebrarà la 5a edició del Premi Salvador Cabré i el premi ha sigut concedit al Casal del Mestre de Santa Coloma de Gramenet en reconeixement a la tasca en relació a l'ensenyament i l'impuls de la llengua catalana
que el Casal ha dut a terme des de fa molts anys.

L'acte del lliurament del premi es farà el proper 12 de desembre a les 19h a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré . L'acte estarà presidit per l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i comptarà amb la participació per la directora general de Política Lingüística, Yvonne Griley.

Esteu tots convidats a assistir a l'acte del lliurament del premi i, és més, ens faria molta il·lusió que ens acompanyéssiu ja que aquest és un guardó compartit entre les persones que durant tots aquests anys han lluitat al costat del Casal i que han contribuït a la millora de l'escola pública catalana.

Recordeu, us esperem el dia 12 de desembre, a les 19h, a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (plaça Sagrada Família, s/n, Santa Coloma de Gramenet)."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada