dijous, 13 de desembre del 2012

Festa del comerç solidari

Des de Tot a Mà, ens arriba aquesta proposta pel cap de setmana:

L'Agrupació del Comerç i la indústria (ACI) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma, treballem per dinamitzar el comerç local, amb la intenció de recordar a la ciutadania en aquestes dates de Nadal que tenim un comerç ple de vida i que batega per la ciutat i els seus ciutadans. Enguany volem celebrar un Nadal ple de sorpreses i emocions i ,ara més que mai, bastit amb un esperit de solidaritat, especialment amb les persones que més ho necessiten, els nostres infants.

El proper dissabte 15 de desembre organitzem durant tot el dia una recollida de joguines per als nens i nenes de families més necessitades en el Mas Fonollar (començarem a les 11:30 i fins passada la matinada). Durant tot el dia podreu passar per al Mas Fonollar i deixar una joguina. També tindreu tot un seguit d'actes en el carrer i en el Mas Fonollar perquè tots podeu gaudir d'un dissabte de festa.


Programació d'actes:


Al carrer Av. Generalitat, Amèrica,Aguileres A. Clavé, Major i Sant Jeroni un gran mercat al carrer, les botigues d'aquests carrers treuren els seus productes fora de la botiga, també hi haurà fira d'artesans complementant l'oferta comercial. Durant la jornada comercial també hi haurà música al carrer, activitats per als nens i una Gimkana a càrrec del centre esportiu Torribera, una cercavila que sortirà del Carrer Amèrica cap al Mas Fonollar a les 12:00 amb la colla de castellers i gegants de Santa Coloma de Gramenet.

Dins del Más Fonollar:


11:30 Espectacle i desfilada de moda infantil (NANOS i Christian Menaro

13:30 Entrega "Premis Torribera"
16:30 Exhibició de ball amb Art&Move
17:00 Desfilada canina "Mes que gossos"
18:00 Rifa
18:15 Desfilada de moda ( Cloverwoman, InBloom, Savina, Optica Calderon,Joieria Exacta, Novolent, Christian Menaro)
19:00 Exhibició de ball amb Art&Move
20:30 Correfoc (Mas Fonollar, Sant Carles, Major, Santa Coloma, Sant Jeroni i Mas Fonollar), a càrrec de la colla de Diables de Nou Barris.
22:00 Exhibició de ball amb Yolanda Valero
22:45 Inici concert Solidàri, imprenscindible per entrar una joguina o una entrada de 5€ que anirà destinada a comprar joguines. Amb les actuacions de Rebeca Carpio, Laura Jareño i amb Cesk Freixas.

Hem de recordar que tots els centims que es recollin durant el dia, el servei de bar, rifa i entrada al concert anirà destinant integrament a la compra de joguina per als nens i nenes més desfavorits de Santa Coloma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada