diumenge, 2 de desembre del 2012

Presentació carnet AMPAs-Comerç

Aquest dissabte 1 de gener de 2012 va tenir lloc la presentació del projecte de la FAMPAs Gramenet del Carnet AMPAs-Comerç.

Us deixem el discurs de l'África Vilar, presidenta e la FAMPAs, i unes fotos de l'acte !!!


"Bon dia a tothom.
Com a representant de la Federació d'AMPAs de Santa Coloma de Gramenet, m’ agradaria explicar-vos que som una entitat recentment constituïda, però les seves arrels provenen de l’ agrupació d’ AMPAs de Santa Coloma, que portava funcionant fa uns 8 anys enrera. Com a objectius principals, ha tingut i tindrà sempre, vetllar i treballar per les famílies i principalment tot el que estigui vinculat amb l'educació i les necessitats dels nostres fills i filles. En aquests moments, la federació estem treballant en diferents projectes. La nostra intenció és continuar treballant amb i per les nostres famílies.
En el projecte concret que ens reuneix avui, projecte Carnet AMPA-Comerç, neix degut a la situació de crisis que patim actualment. Vam creure oportú parlar amb les associacions de comerciants, per tal de promoure el comerç a la nostra ciutat i beneficiar les nostres famílies, creant un carnet d’ AMPA unitari a Santa Coloma per poder rebre descomptes en les botigues i serveis que s’adherien al projecte.
Aquest projecte es més complexe, ja que no deixem de banda que estem directament vinculats a l'educació i per tant en una segona part, volem que s’ incloguin xerrades a l’escoles per les nenes i nens, i que puguin pendre consciència del perquè de l'importancia d’un consum responsable i de proximitat, entre d'altres.
Vull aprofitar aquest moment, per agraïr en nom de la federació, a les associacions de comerciants d'ACI i Fondo Comerç, i als comerços independents, que han volgut col.laborar amb el nostra projecte els seus esforços. A l’ Ajuntament de Santa Coloma, fent una menció especial, a l’ Encarna Díaz i a l’ Oriol Tusón , del departament de Comerç, per creure en nosaltres i en el nostra projecte desde l’ inici, per tantes hores de treball dedicades, amb les ganes i l'il.lusió que ho han fet. Creiem que hem fet una bona tasca entre tots i això ha fet que avui sigui possible que estem aquí fent aquesta presentació. I per últim, agraïr a les families associades, perquè sense elles la federació no tindria cap sentit.
Moltes gràcies a tots."
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada